Appartementen Ischgl

Ischgl telt meer dan 283 appartementen en vakantiewoningen van de in totaal 391 accommodaties die het dorp rijk is. Door dit ruime aanbod kun je altijd een geschikte accommodatie vinden.

Ligging appartementen

AppartementIn Ischgl liggen alle accommodaties compact bij elkaar en ben je altijd in de buurt van het gezellige centrum en de skiliften. Ook eindigen meerdere afdalingen tot in het dorp waardoor je vaak snel bij je accommodatie bent maar zeker ook bij de gezellige après-ski! Voor Oostenrijkse begrippen is Ischgl een redelijk groot dorp en dat zie je dan ook terug in het aantal appartementen. Ben je op zoek naar een voordelig alternatief dan kun je een kijkje nemen in de omliggende dorpen zoals Paznaun, Mathon, Galtür of Kappl. Hier vindt je ook prachtige appartementen voor een aantrekkelijke prijs.

Aanbiedingen

Ischgl

Ischgl is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste bestemmingen van de alpen en heeft een mondaine karakter. Ischgl heeft zich als een van de eersten gestort op de moderne wintersport. Het dorp heeft dan ook een erg modern skigebied met snelle liften en een enorm netwerk aan pistes die geschikt zijn voor ieder niveau. Ischgl heeft een centrum met vele sfeervolle winkeltjes en restaurants. De combinatie van bruisende après-ski en het prachtige skigebied maakt Ischgl een zeer geliefde wintersportbestemming.