Dorp Ischgl in de winter

Op naar Ischgl!

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Ischgl is wel nodig. Je gaat bij Lindau / Bergenz de grens en je rijdt op de autobaan tot aan Bludenz. Daarna is het nog 82 km (1:15 uur) over de provinciale weg tot aan Ischgl.

Autoroute naar Ischgl

De afstand van Utrecht tot Ischgl is 920 km en de reistijd bedraagt ± 10:10 uur.

Met de trein naar Ischgl

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Ischgl te komen. Het dichtstbijzijnde station is in Landeck, daarna is het nog 30 kilometer met de taxi of openbaar vervoer. Er zijn verschillende mogelijkheden om een treinreis te boeken vanaf Nederland, bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Landeck is er al vanaf € 80,- . De treinreistijd bedraagt ongeveer 12 uur en je moet 3 tot 5 keer overstappen.

Met de bus naar Ischgl

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Ischgl dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Ischgl zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 100 km (1:20 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Ischgl

Ischgl ligt in de deelstaat Tirol op een hoogte van 1.376 meter en heeft 1.604 inwoners.