Ischgl

Vroeger, toen Ischgl nog Yscla werd genoemd leefden de bergboeren er hun bestaan, bijna afgesloten van de buitenwereld. Niemand had toen het vermoeden dat de plaatst één van de meest spectaculaire en populaire vakantiebestemmingen zou worden voor de wintersport. Vandaag de dag is Ischgl een toeristisch centrum met een internationale reputatie. Mensen uit de hele wereld vieren hier hun vakantie en genieten van de gezelligheid, eten en drinken.

Wintersport in Ischgl

Met één miljoen overnachtingen is Ischgl één van de meest populaire winterbestemmingen in Oostenrijk. Dit is mede te danken aan het fantastische nachtleven, maar ook het uitdagende skigebied trekt jaarlijks veel bezoekers naar het dorp. Het sneeuwzekere gebied beschikt over moderne liften en ruim 230 kilometer aan piste.

Zomervakantie in Ischgl

Ook in de zomer is er in Ischgl genoeg te beleven. Het prachtige landschap biedt uitstekende omstandigheden voor mountainbikers. Met verschillende moeilijkheidsgraden is voor zowel de gevorderden als beginners genoeg uitdaging te vinden. Wandelaars hebben vanuit Ischgl toegang tot meer dan 1.000 km aan bewegwijzerde wandelpaden die je langs de mooiste plekjes leiden.

Accommodaties in Ischgl

Via onze site kun je online boeken en heb je keuze uit honderden appartementen en hotels in Ischgl, Galtür, Kappl, Samnaun en See.

Plattegrond Ischgl

Meer informatie