Kindvriendelijk skigebied

Skipiste panorama Ischgl

Kappl

Kappl is met de vele en leuke activiteiten een zeer geschikte bestemming voor families. Het dorp ligt op een hoogte van 1.258 meter en is met 2.586 inwoners de grootste plaats in het Paznauntal. Kappl beschikt over een 6 km lange rodelbaan maar ook het Zibobben is een populaire activiteit. Race met een slee naar beneden, probeer je tegenstander voor te blijven en win de race! De kleintjes kunnen zich prima vermaken in het ‘Sunny Mountain’ avonturenpark. Overdag is er voor de kleine kinderen ook kinderopvang beschikbaar. Kortom, Kappl is een zeer geschikt familiegebied met een unieke vakantiesfeer.

Accommodaties in Kappl

Via onze site kun je online boeken en heb je keuze uit honderden appartementen en hotels in Ischgl, Galtür, Kappl, Samnaun en See.

Pistekaart Kappl

Pistekaart Kappl Ontdek het skigebied
40 km piste totaal
10 km blauwe piste 25 %
25 km rode piste 62 %
5 km zwarte piste 12 %
Dal: 1258 m - Top: 2690 m
1 gondels | 3 stoelliften | 2 sleepliften
962 km v.a. Utrecht | reistijd: 10:00 uur
Bekijk pistekaart Interactieve pistekaart

Zomervakantie in Kappl

In de zomer kun je in Kappl genieten van de prachtige bloemen en het adembenemende landschap. Kappl is omringd door een imposante bergwereld en met een grote keuze aan fantastische wandelwegen is het uitermate geschikt voor wandelaars. Voor gezinnen is er een speciaal programma met spel, vermaak en action. In Kappl beleef je in de zomer ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie!

Plattegrond Kappl

Kappl ligt op 911 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 9:50 uur. Kappl ligt op een hoogte van 1.240 meter.