Kappl

Kappl is met de vele en leuke activiteiten een zeer geschikte bestemming voor families. Het dorp ligt op een hoogte van 1.258 meter en is met 2.586 inwoners de grootste plaats in het Paznauntal. Kappl beschikt over een 6 km lange rodelbaan maar ook het Zibobben is een populaire activiteit. Race met een slee naar beneden, probeer je tegenstander voor te blijven en win de race! De kleintjes kunnen zich prima vermaken in het ‘Sunny Mountain’ avonturenpark. Overdag is er voor de kleine kinderen ook kinderopvang beschikbaar. Kortom, Kappl is een zeer geschikt familiegebied met een unieke vakantiesfeer.

Leuke faciliteiten voor de kids!
Leuke faciliteiten voor de kids!

Wintersport in Kappl

Met voornamelijk rode en blauwe pistes is wintersport in Kappl uitermate geschikt voor beginnende skiërs en families. Kinderen kunnen gaan en staan waar zij willen in het compacte en sneeuwzekere gebied. Voor meer uitdaging brengt de gratis skibus je binnen 15 minuten naar het uitdagende skigebied van Ischgl.

Zomervakantie in Kappl

In de zomer kun je in Kappl genieten van de prachtige bloemen en het adembenemende landschap. Kappl is omringd door een imposante bergwereld en met een grote keuze aan fantastische wandelwegen is het uitermate geschikt voor wandelaars. Voor gezinnen is er een speciaal programma met spel, vermaak en action. In Kappl beleef je in de zomer ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie!

Accommodaties in Kappl

Via onze site kun je online boeken en heb je keuze uit honderden appartementen en hotels in Ischgl, Galtür, Kappl, Samnaun en See.

Plattegrond Kappl

Meer informatie