Ontdek het wandel- en fietsparadijs

Ischgl alpenweide zomer

Zomervakantie in Ischgl

Benieuwd hoe de alpenwereld van Ischgl er in de zomer uitziet? Kom genieten van een heerlijk culinair verblijf in één van de top hotels gecombineerd met een wandeltocht door de Silvretta regio. Of wat dacht je van een e-bike route door dalen en weelderige heuvels? En 's avonds lekker door het dorp struinen en genieten van luxe winkels of Tiroolse winkels met ambachtelijkheden en lokale lekkernijen. 

Wandelen

Ischgl biedt een veelvoud aan wandelroutes en ze zijn er voor ieder niveau. Ga in je eigen tempo eropuit en laat je meeslepen door de natuur, een kabbelend beekje of een kraakhelder bergmeer. Niet alleen Ischgl heeft tal van wandelroutes voor je in petto maar vooral het nabij gelegen Galtür is een waar wandelparadijs. 

Wandelen
Stoeltjeslift in Ischgl in de zomer
Wandelen zomer

Zwemmen

Een duik in het water mag natuurlijk niet ontbreken in de zomer. Voor verkoeling of ontspanning biedt Ischgl tal van zwem mogelijkheden zowel binnen als buiten. Het Waldbad van Ischgl is een buitenzwembad met een idyllische liggen tussen dennebossen en groene ligweides.  met uitzicht op de omliggende alpen. De 47 met lange glijbaan is leuk voor de kinderen en voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. Heb je behoefte aan warmte dan is het binnenzwembad Silvretta Center in Ischgl iets voor jouw. Hier geniet je van 28 graden warm water en kun je de spieren even verwennen in de Finse-, Turkse- of Infraroodsauna. Ook kun je er tennissen en bowlen of lekker eten in het restaurant. 

Fietsen

Mountainbiken of eropuit met de e-bike? In het Paznaunertal kom je op de mooiste plekken via de plaatsen Ischgl, Galtür, Kappl en See. Er zijn veel meer fietspaden dan je in één week aan kunt dus ga er lekker voor zitten en zoek de mooiste routes alvast uit op de fietskaart. Voor e-bikers zijn er maar liefst 37 afwisselende fietstochten die voor iedereen met een redelijke basisconditie goed te doen zijn. Mountainbikers kunnen zich uitleven op de Big-Mountain tours of Enduro voor echte allrounders. 

Fietsverhuur

Huur je fiets bij Intersport bikeshops in Kappl. Kies uit een mountainbike, e-mountainbike of een e-mountainbike voor kinderen. Vanaf € 40 euro heb je al een fiets met een krachtige motor om de bergen door te fietsen.

Check fietsverhuur prijs

 

 

Mountainbiken in de bergen
Fietsen met familie
Fiets in de bergen