Galtür (1.584m)

Het kleine bergdorpje Galtür telt ongeveer 800 inwoners en ligt aan het eind van het Paznauntal. Door de ligging op bijna 1.600 meter kun je heerlijk genieten van een frisse berglucht! Het dorp is omringd door het Silvrettagebergte en is daarmee zeer geschikt voor wandelaars. Met sportieve activiteiten zoals raften, vissen en paragliden komt de avonturier wel aan zijn trekken in Galtür!

Wintersport in Galtür

Het skigebied van Galtür is vrij compact. Met veel rode en zwarte pistes is het gebied uitermate geschikt voor de gevorderde wintersporter, met enkele blauwe pistes weet de beginner zich echter ook prima te vermaken. Door de ligging kan het er midden winter wel erg koud worden.

Zomervakantie in Galtür

In de zomer is er in Galtür veel te beleven. Lekker genieten van de frisse berglucht, wandelingen maken door het Silvrettagebergte of lekker ontspannen vissen. Voor de kids is er een gevarieerd kinderprogramma met leuke zomerse activiteiten.

Accommodaties in Galtür

Via onze site kun je online boeken en heb je keuze uit honderden appartementen en hotels in Ischgl, Galtür, Kappl, Samnaun en See.

Plattegrond

Meer informatie