Uitstekend familieresort

Idalp bergrestaurant

See

See is een gezellig dorpje gelegen in het Paznauntal. Het dorp met circa 800 inwoners staat al ruim 30 jaar bekend als een uitstekend familiegebied. Zo zijn er de kinderpistes, een oefenweide en de Kids Club met kinderopvang. De prijzen in See zijn gunstig, veel wintersporters overnachten in See om te gaan skiën in Ischgl. Er gaan al jaren geruchten dat men het gebied van See wil aansluiten op dat van Serfaus. Dit lijkt echter nog niet op korte termijn te gaan gebeuren.

Zomervakantie in See

In See kun je tijdens de zomermaanden heerlijk je vakantie doorbrengen. Met een divers aanbod aan recreatiemogelijkheden beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie. Wandelen door het prachtige berglandschap, bijkomen in het waterpark of mountainbiken op één van de 34 verschillende routes. Het dorpje heeft met talloze attracties ook voor kinderen genoeg te bieden. Kom naar see en geniet volop van de warme vakantiedagen!

Accommodaties in See

Via onze site kun je online boeken en heb je keuze uit honderden appartementen en hotels in Ischgl, Galtür, Kappl, Samnaun en See.

Plattegrond See