Après-ski

Feest vieren is na skiën en snowboarden toch wel de tweede belangrijkste activiteit in Ischgl. In het dorp zijn de Trofana Alm en de Kuhstall de après-ski toppers en op de piste moet je zeker even langs bij de Paznauer Taja.

Après-ski toppers

Tot laat in de nacht

Kuhstall

Ischgl - Dorfstraße 74

De Kuhstall is dè plek voor internationale feestliefhebbers om de après-ski te beleven. Tot laat in de nacht zorgen de DJ's voor de perfecte après-ski sfeer.

Paznauer Taja

Ischgl - Paznauner Thaya 2

Dagelijks vanaf half 2 begint de après-ski in de Paznauer Taja. Het is een van de bekendste après-ski hutten in Ischgl. Jong en oud komen hier om hun unieke après-ski ervaring te beleven.

Trofana Alm

Ischgl - Dorfstraße 91

De Trofana Alm is een goede après-ski gelegenheid omdat er elke dag live muziek is en DJ's die voor de echte après-ski hits zorgen. Voor de après-ski avond kun je genieten van de maaltijden in het restaurant van Trofana Alm

Nikis Stadl

Ischgl - Dorfstraße 16

Voor een leuke sfeer en après-ski hits is de Nikis Stadl de perfecte locatie. De eigenaar heeft er voor gezorgd dat iedereen zich thuis voelt en dat er altijd een geweldige après-ski belevenis wordt verzorgd.

Schatzi Bar

Ischgl - Fimbabahnweg 4

De après-ski in de Schatzi Bar is van 16:00 tot 19:30 los. In de bar zijn er danseressen op de tafels die voor een geweldige sfeer zorgen. Van tevoren kun je je favoriete tafel reserveren!